Parembugan Panganggo:DidiWeidmann

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé DidiWeidmann, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!
Welcome to Javanese Wikipedia. Pras rembugan 01:54, 28 Februari 2010 (UTC)

Dankon por via bonvenigo. Vi povas kontakti min sur mia diskutpagxo en la Esperanto-Vikipedio. DidiWeidmann (rembugan) 16:54, 3 Maret 2010 (UTC)