Parembugan Panganggo:CommonsDelinker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, CommonsDelinker!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.17 (UTC)

Meursault2004ngobrol 04:25, 13 Januari 2007 (UTC)

foto[besut sumber]

mohon maaf gmana caranya biar artikel Jerome Sinclair‎ ana fotonya? Mohon petunjuk terima kasih Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) (rembugan) 7 Januari 2018 15.11 (UTC)