Parembugan Panganggo:BP90Vincentius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, BP90Vincentius!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.08 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 22 April 2014 01.08 (UTC)

Aruh-Aruh[besut sumber]

Mas, halo NoiX180 pirembagan 10 September 2015 02.51 (UTC)

Voting Pangurus[besut sumber]

Ayo padha voting tumrap panyuwunan pangurus anyar Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Cahyo_Ramadhani_kanggo_opsis_13_November_2015. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 01.23 (UTC)

Babagan Kategori:Novél utawa Kategori:Pènulis[besut sumber]

Mas, badhe tanglét. Kala wingi njengengan dhamél kategori babagan novél kaliyan pènulis niku nopo mawon nggih? cobi kirimké tuladhané ting pirembagan kula nggih. Soalé wontén péserta dhamél artikél babagan niku. Suwun. Adhi Kurniawan pirembagan 3 Desember 2015 01.25 (UTC)

Mas @Adhi Kurniawan, tak jawab ya. Yèn ana sing nggawé artikel novèl, kategorine [[Kategori:Novèl déning X]]. Contoné Kategori:Novèl déning Albert Camus. Cahyo Ramadhani pirembagan 3 Desember 2015 01.39 (UTC)

@Cahyo Ramadhani menawi penulis mas? Sampun didhamél ta? kaya niki tuladhané Mayon Soetrisno. Suwun kakanda.

Kuwi kacané kok isiné mung kaya ngono? Bisa dibusak pangurus mengko kuwi, Mas soalé ora jumbuh karo Wikipedia:Kelayakan artikel. Cahyo Ramadhani pirembagan 3 Desember 2015 02.04 (UTC)

Penulis dèrèng mas, taksih rada ruwet ketingale babagan kategori penulis. Vincent Gitiyarko (pirembagan) 4 Desember 2015 03.48 (UTC)

Komandan[besut sumber]

Lapor, Komandan. Njènèngan kalawingi nulis kategori babagan novél kalih sastra niku apa baé ya? Adhi Kurniawan pirembagan 19 Maret 2016 15.48 (UTC)

Cb tonton neng laman kontribusiku mas Adhi. Vincentius Gitiyarko (pirembagan) 20 Maret 2016 17.32 (UTC)

Participate in the Ibero-American Culture Challenge![besut sumber]

Hi!

Iberocoop has launched a translating contest to improve the content in other Wikipedia related to Ibero-American Culture.

We would love to have you on board :)

Please find the contest here: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Translating_Ibero_-_America/Participants_2016

Hugs!--Anna Torres (WMAR) pirembagan 10 Mei 2016 13.45 (UTC)

Participate in the Ibero-American Culture Challenge![besut sumber]

Hi!

Iberocoop has launched a translating contest to improve the content in other Wikipedia related to Ibero-American Culture.

We would love to have you on board :)

Please find the contest here: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Translating_Ibero_-_America/Participants_2016

Hugs!--Anna Torres (WMAR) pirembagan 10 Mei 2016 13.45 (UTC)

Format Panumpukan[besut sumber]

== Panumpukan Wiki Mrebawani ==

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya). 

{| class="wikitable sortable" style="width: 100%;"
|-
! Angka !! Artikel !! Tembung !! Rujukan !! Kategori !! Interwiki !! Wikifikasi !! Gambar !! Golongan
|-
| 1 ||  ||  ||  ||  ||  ||  ||  || 
|-
| 2 ||  ||  ||  ||  ||  ||  ||  || 
|-
| 3 ||  ||  ||  ||  ||  ||  ||  || 
|-
| 4 ||  ||  ||  ||  ||  ||  ||  || 
|-
| 5 ||  ||  ||  ||  ||  ||  ||  || 
|}

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Juli 2016 02.50 (UTC)

Ndherek izin mboten mbesut utawa nyunting.[besut sumber]

Halo mas @Cahyo Ramadhani lan mas @BP90Vincentius,
Kula nyuwun izin mbotèn mbesut nggih. Kira-kira saged mbesut malih dinten Rebo, amarga taksih gerah flu. Laporan-laporan sing saged garap, kula unggah nyicil.
Salam.
Adhi Kurniawan rembugan 1 Agustus 2016 16.16 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.53 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.53 (UTC)