Parembugan Panganggo:Ayu Ana Liana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh![besut sumber]

Sugeng rawuh, Ayu Ana Liana!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.19 (UTC)

Cahyo Ramadhani pirembagan 31 Desember 2015 09.19 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]



Adhi Kurniawan pirembagan 1 Januari 2016 07.44 (UTC)

Tangled Kabar[besut sumber]

Sugeng ndalu, mbak Lia. Njénéngan tasih ujian? Ménawa sampun, kapan nggih sagéd kopdar latihan malih? Adhi Kurniawan pirembagan 5 Januari 2016 15.27 (UTC)

RE: Rujukan saka buku[besut sumber]

Salam tepang nggih, Mbak. Iki aku nganggo basa ngoko waé ya, Mbak sing lumrah kanggo wong Jawa kabèh. Cithakan (témplat) kanggo nggawé rujukan saka buku iku satemené mèh padha karo cithakan kanggo rujukan wèb. Iki cithakané kanggo rujukan saka buku, arané cithakan cite book.

{{cite book | title = | first1 = | last1 = | year = | publisher = | location = | ISBN = }}

Carané nganggo mangkéné.

{{cite book | title = Tinilo Pa'ita Naskah Puisi Gorontalo: Sebuah Kajian Filosofis | first1 = Ellyana G. | last1 = Hinta | year = 2005 | publisher = Djambatan | location = Jakarta | ISBN = 979-428-596-X }}

Asilé mengko mangkéné.

Hinta, Ellyana G. (2005). Tinilo Pa'ita Naskah Puisi Gorontalo: Sebuah Kajian Filosofis. Jakarta: Djambatan. ISBN 979-428-596-X. 

Bisa ndeleng artikel Palé Bohu menawa péngin weruh kaya ngapa kanggoné cithakan iki. Rahayu. :)

Cahyo Ramadhani pirembagan 23 Januari 2016 09.35 (UTC)

Dirgahayu Rahayu[besut sumber]

Mbakyu menawa nulis ting pirembagan, aja lali diparingi (~) kaping papat nggih. Njenengan sampun nulis artikél apa nggih? Adhi Kurniawan pirembagan 23 Januari 2016 15.39 (UTC)

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan

Cahyo Ramadhani rembugan 9 Oktober 2016 15.59 (UTC)