Parembugan Panganggo:Ardina Barata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sedhèrèk Ardina Barata, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Jawa-wiki-21.png
Memulai
Miwiti
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
  • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

17 Oktober 2015 16.17 (UTC)

Artikel Wiki Mrebawani[besut sumber]

Enggal nyerat artikel Wiki Mrebawani nggih mas Ardina Barata. pirembagan 9 November 2015 22.01 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]




Adhi Kurniawan pirembagan 9 November 2015 23.36 (UTC)

Artikel Jimmy Cliff[besut sumber]

  1. Artikel Jimmy Cliff kedah dipunparingi rujukan saben ukara mas Ardina Barata. Vincentius Gitiyarko pirembagan 11 November 2015 23.41 (UTC)
  2. Ukara kapisan kirang sakéca dipun waos, mbok menawi amargi tembung punika ingkang mboten pas. Kathah tembung lair ingkang mboten leres ugi. Vincentius Gitiyarko pirembagan 11 November 2015 23.41 (UTC)
  3. Tembung nduwèni ing ukara kapindo kurang leres mas. Amargi ingkang leres ngagem basa ngoko alus menawi kagem tiyang sanes kedah nganggé basa krama. Contone: kagungan asma. Vincentius Gitiyarko pirembagan 11 November 2015 23.48 (UTC)
  4. Sampun kesupèn ngagem wikifisasi mas. Karya kalebet informasi penting kang kedah dipunparingi wikifisasi. Vincentius Gitiyarko pirembagan 11 November 2015 23.59 (UTC)

Voting Pangurus[besut sumber]

Panjenengan dipunundhang voting tumrap panyuwunan pangurus énggal wonten kaca punika: Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Cahyo_Ramadhani_kanggo_opsis_13_November_2015. Matur suwun kawigatosanipun. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 01.37 (UTC)

Gemi nasthiti nelateni tulisan WIki[besut sumber]

Mas, niki kula paringi rumusan kodé HTML nalika njenengan nyérat ing laman WIki Jawa. Niku wonten rumus nambahi cathétan suku ingkang saged diagem nambah reférensi artikel-artikelé njenengan. Semangat.

 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]

Adhi Kurniawan pirembagan 12 November 2015 15.32 (UTC)

Ejaan[besut sumber]

Mas, ampun kesupèn nyerat e, é, lan è miturut uninè wonten basa Jawa, nggih. Kagem gambar wonten artikel Fenomenologi langkung sae diparingi keterangan gambar kemawon, sanès pranala commons. Nuwun Vincentius Gitiyarko pirembagan 15 November 2015 00.41 (UTC)

Babagan nulis Cathetan Sikil[besut sumber]

Sugeng ndalu mas, menawa nyérat artkél anyar malih, njenengan supados lan saged nulis Cathetan Sikil iku dados ditulis Cathétan Suku. Diparingi diakritik é nggih. Matur nuwun lan sémangat. Adhi Kurniawan pirembagan 15 November 2015 14.48 (UTC)

Artikel Negeri Pelangi[besut sumber]

Mas wonten sawetawis éjaan ingkang kedah dipunbenahi ing artikel Negeri Pelangi

  1. kasepisan kedahipun sepisan utawi sepindhah
  2. ugo kedahipun uga utawi ugi

nuwun. Vincentius Gitiyarko pirembagan 16 November 2015 09.41 (UTC)

Panumpukan Artikel[besut sumber]

Mas, menawi sampun wonten artikel ingkang sampun rampung, ènggal dipun tumpuk wonten laman Panumpukan. Saperlu saged ènggal dipun priksa dèning panitya. suwun. Vincent Gitiyarko pirembagan 18 November 2015 07.18 (UTC)

Babagan artikel Mayon Soetrisno[besut sumber]

Sugeng siyang, mas njenengan menawi dhamél artikél anyar, sumangga diparingi sètunggal kalimat dhasar nggih. Ampun namung judhul. Supaya sagèd wonten sing nambahi. Tuladha artikél niki Mayon Soetrisno. Suwun. Adhi Kurniawan pirembagan 2 Desember 2015 06.54 (UTC)

Babagan Panumpukaning Undhakan 1[besut sumber]

Sugeng ndalu mas. ménawi njénengan sampun nyérat artikél, sumangga diklaim ting link mriki Panumpukaning Undhakan . Ménawi tasih bingung nyératé, sumangga nulis utawa tangled ting pirembagané kulah. Matur nuwun Adhi Kurniawan pirembagan 6 Desember 2015 13.32 (UTC)

Babagan Panganggo Wiki Mrebawani[besut sumber]

Mas, kula sampun ndhéreké njénengan ting mriki nggih. Waos Adhi Kurniawan pirembagan 11 Desember 2015 14.40 (UTC)

Wilujeng, Panjenengan lulus Undhakan 1[besut sumber]

Kula ngaturaken wilujeng kanggé Panjenengan sampun lulus Undhakan 1. Kula kintun bebungahipun langsung dhateng Panjenengan Adhi Kurniawan pirembagan 12 Desember 2015 16.10 (UTC)

Undhakan 2[besut sumber]

Mas Ardina Barata, pranatan undhakan 2 sampun babar. Sumangga énggal dipunlajengaken pakaryan panjenengan wonten Wiki Mrebawani. Tabik! Vincent Gitiyarko pirembagan 27 Desember 2015 14.48 (UTC)

Ngregengaké Wikipédia Jawa[besut sumber]

Sugeng énjang @Ardina Barata, sampun dangu boten kapranggul Panjenengan mbesut. Panjenengan kula ajak mbesut malih wonten ing Wikipédia Jawa punika utawi tumut Wiki Mrebawani. Kakalihipun kanggé ngregengaken Wikipédia punika. Wikipédia Jawa punika taksih kagolong sepi awit cacahing ingkang mbesut (editor) kalebet alit tur boten ajeg. Punika sangsaya boten katingal saé lantaran kaca jaringan (website) samanten ugi kawruh (ilmu pengetahuan) ingkang dipun serat mawi basa Jawi namung sakedhik dipun bandhing cacahing tiyang ingkang saged basa Jawi. Mila, Google ngarani basa Jawi kalebet basa kanthi sumber ingkang awis (Low Resource Language) masiya cacahing para nutur basa Jawi 80-an yuta tiyang. Sumugi Panjenengan purun adarma ing kawruh sarana nyerat ing Wikipédia Jawi punika.

Menawa sampéyan ora bisa cara krama, bisa mangsuli nganggo cara ngoko. Ana ing Wikipédia iki sing baku satemené ngoko. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 9 Mei 2016 02.01 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]

Mas Ardina, ampun kesupèn mbesut artikel lan damel artikel ènggal kagem ndhèrèk Krida Wiki Mrebawani.Vincentius Gitiyarko pirembagan 9 Mei 2016 12.52 (UTC)

Undhangan Wiki-latih ing Simpang Lima Gumul ana ing Kabupatèn Kedhiri[besut sumber]

Halo @Ardina Barata,
Kula badhé maringi pawarta. Menawi mangkih tabuh 13 Juli 2016, surya 15.30 ngathi lékas, ana Wiki-latih bab Komunitas Wiki Mrebawani Panggonipun ana ing sapuntèran Simpang Lima Gumul, Kabupatèn Kedhiri. Mugi-mugi njénengan sagéd ndhérék nggih.

Adhi Kurniawan rembugan 12 Juli 2016 06.47 (UTC)

Pengumuman Informasi Kompetisi dan Komunitas Wikipedia Terbarukan untuk 15 Juli hingga 15 September[besut sumber]

Halo para Wikipedians Jawa,
Saya hendak memberi kabar bahwa komunitas Wiki Mrebawani akan berakhir pada 15 September 2016. Mulai 15 Juli hingga 15 September 2016, berlaku aturan baru sebagai berikut;
1. Membuat artikel rintisan baru sejumlah 150 buah.
Artikel yang sudah dibuat juga diakumulasikan kedalam jumlah 150 tersebut. Syarat dari Artikel Rintisan antara lain;

  • Minimal terdapa 2 rujukan.
  • Terdapat minimal 100 kata.
  • Harus memiliki gambar, interwiki, kategori, kotak info.

2. Artikel sempurna berjumlah 3 buah. Syarat dari Artikel sempurna:

  • Rujukan minimal 5 buah.
  • Tidak ada pranala rusak (Bertanda merah).
  • Minimum 300 kata.
  • Minimal memiliki 3 sub bab dengan urutan uraian pembuka dan isi
  • Harus memiliki gambar, interwiki, kategori, kotak info.

Artikel panjang ini terdiri dari 1 artikel HARUS BARU dan 2 artikel boleh mengembangkan dari artikel rintisan menjadi artikel sempurna.
Peserta dengan nilai tertinggi akan diberikan hadiah laptop.
Demikian pemberitahuan yang dapat Saya berikan. Apabila membutuhkan bantuan atau hendak mengajukan pertanyaan, silahkan mengontak koordinator @Cahyo Ramadhani, @BP90Vincentius, atau Saya Adhi Kurniawan rembugan 15 Juli 2016 16.51 (UTC)

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
1 Jimmy Cliff 115 3 1 1 1 1 Rintisan
2 Hujan Menulis Ayam 105 2 1 1 1 1 Rintisan
3 Fénoménologi 109 4 1 1 1 1 Rintisan
4 Negeri Pelangi 116 3 1 1 1 1 Rintisan
5 Walker Percy 107 2 1 1 1 1 Rintisan
6 Mayon Soetrisno 112 2 1 1 1 1 Rintisan
7 Rendra Perampok 111 2 1 1 1 1 Rintisan
8 Burung Kuwau 180 2 1 1 1 1 Rintisan
9 Saréngat Islam 130 4 1 1 1 1 Rintisan
10 W.S. Rendra 300 2 1 1 1 1 Rintisan
11 Ladya Cheryl 460 2 1 1 1 1 Rintisan
12 Crystal Palace F.C. 234 2 1 1 1 1 Rintisan
13 Preston North End F.C. 112 2 1 1 1 1 Rintisan
14 Bal-balan ndèk Inggris 135 2 1 1 1 1 Rintisan
15 FA Community Shield 142 2 1 1 1 1 Rintisan
16 Mile Jedinak 105 2 1 1 1 1 Rintisan
17 Selhurst Park 111 2 1 1 1 1 Rintisan
18 Martin Kelly 108 3 1 1 1 1 Rintisan
19 Ari Basuki 108 2 1 1 1 1 Rintisan
20 Iskandarwassid 178 2 1 1 1 1 Rintisan
21 Wimbledon F.C. 372 6 1 1 1 1 Sampurna
22 Iyeth Bustami 379 4 1 1 1 1 Rintisan
23 Liga Championship Inggris 483 2 1 1 1 1 Rintisan
24 Irama Cinta 101 2 1 1 1 1 Rintisan
25 Irawan Sandhya Wiraatmaja 115 2 1 1 1 1 Rintisan
26 Anak Jalanan (sinetron) 1041 2 1 1 1 1 Rintisan
27 Bukan Empat Mata 178 2 1 1 1 1 Rintisan
28 Mitos Gua 105 2 1 1 1 1 Rintisan
29 Eddy Grant 137 6 1 1 1 1 Rintisan
30 Burning Spear 120 6 1 1 1 1 Rintisan
31 Ras Muhamad 277 3 1 1 1 1 Rintisan
32 Rambut Gimbal 111 4 1 1 1 1 Rintisan
33 Marcus Garvey 128 3 1 1 1 1 Rintisan
34 Desmond Dekker 120 3 1 1 1 1 Rintisan
35 Rocksteady 117 2 1 1 1 1 Rintisan
36 Karl Popper 138 2 1 1 1 1 Rintisan
37 Alfred Adler 112 2 1 1 1 1 Rintisan
38 Arnold Schonberg 118 4 1 1 1 1 Rintisan
39 Marcel Proust 186 3 1 1 1 1 Rintisan
40 Martin Heidegger 111 3 1 1 1 1 Rintisan
41 Anthony B 120 4 1 1 1 1 Rintisan
42 Buju Banton 101 5 1 1 1 1 Rintisan
43 Barrington Levy 136 3 1 1 1 1 Rintisan
44 Beenie Man 103 2 1 1 1 1 Rintisan
45 Sizzla 117 4 1 1 1 1 Rintisan
46 Shkodran Mustafi 169 4 1 1 1 1 Rintisan
47 Jérôme Boateng 175 5 1 1 1 1 Rintisan
48 Mats Hummels 114 4 1 1 1 1 Rintisan
49 Benedikt Höwedes 120 3 1 1 1 1 Rintisan
50 Jonas Hector 108 2 1 1 1 1 Rintisan
51 Stoisisme 368 5 1 1 1 1 Sampurna
52 Damian Marley 101 2 1 1 1 1 Rintisan
53 Stephen Marley 131 3 1 1 1 1 Rintisan
54 Julian Marley 127 2 1 1 1 1 Rintisan
55 Ziggy Marley 139 4 1 1 1 1 Rintisan
56 Ky-Mani Marley 116 5 1 1 1 1 Rintisan
57 Rohan Marley 174 3 1 1 1 1 Rintisan
58 Lauryn Hill 169 5 1 1 1 1 Rintisan
59 Peter Tosh 150 3 1 1 1 1 Rintisan
60 Bunny Wailer 114 4 1 1 1 1 Rintisan
61 Joshua Kimmich 128 3 1 1 1 1 Rintisan
62 Julian Brandt 157 4 1 1 1 1 Rintisan
63 Leroy Sané 184 3 1 1 1 1 Rintisan
64 Julian Weigl 110 3 1 1 1 1 Rintisan
65 Jonathan Tah 140 2 1 1 1 1 Rintisan
66 Serge Gnabry 114 4 1 1 1 1 Rintisan
67 Emre Can 130 3 1 1 1 1 Rintisan
68 Antonio Ruediger 125 4 1 1 1 1 Rintisan
69 Levin Öztunali 149 2 1 1 1 1 Rintisan
70 Timo Werner 115 2 1 1 1 1 Rintisan
71 Julian Draxler 124 2 1 1 1 1 Rintisan
72 André Schürrle 128 3 1 1 1 1 Rintisan
73 Max Meyer 136 2 1 1 1 1 Rintisan
74 Kingsley Coman 165 2 1 1 1 1 Rintisan
75 Luca Zidane 125 2 1 1 1 1 Rintisan
76 The Equalizer (filem) 229 3 1 1 1 1 Rintisan
77 The Shawshank Redemption 146 2 1 1 1 1 Rintisan
78 PK (filem) 141 4 1 1 1 1 Rintisan
79 English Vinglish 163 3 1 1 1 1 Rintisan
80 3 Idiots 148 3 1 1 1 1 Rintisan
81 Renato Sanches 123 3 1 1 1 1 Rintisan
82 Joao Mario 122 3 1 1 1 1 Rintisan
83 Rui Costa 110 3 1 1 1 1 Rintisan
84 Marco Reus 141 2 1 1 1 1 Rintisan
85 Kevin Volland 135 3 1 1 1 1 Rintisan
86 Sebastian Rode 103 2 1 1 1 1 Rintisan
87 Holger Badstuber 143 2 1 1 1 1 Rintisan
88 David Alaba 161 2 1 1 1 1 Rintisan
89 Juan Bernat 113 2 1 1 1 1 Rintisan
90 Douglas Costa 117 2 1 1 1 1 Rintisan
91 Robert Lewandowski 154 2 1 1 1 1 Rintisan
92 Rafinha 135 2 1 1 1 1 Rintisan
93 Thomas Müller 1094 36 1 1 1 1 Sampurna
94 Mario Götze 142 6 1 1 1 1 Rintisan
95 Toni Kroos 194 4 1 1 1 1 Rintisan
96 Sinisisme 170 6 1 1 1 1 Rintisan
97 Karim Bellarabi 105 7 1 1 1 1 Rintisan
98 Bernd Leno 127 4 1 1 1 1 Rintisan
99 Marc-André ter Stegen 110 4 1 1 1 1 Rintisan
100 Hakan Çalhanoğlu 113 3 1 1 1 1 Rintisan

101 - 150[besut sumber]

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
101 Gregory Isaacs 467 7 1 1 1 1 Sampurna
102 Toots and the Maytals 270 8 1 1 1 1 Rintisan
103 Meghan Trainor 321 14 1 1 1 1 Sampurna
104 Eric Clapton 168 6 1 1 1 1 Rintisan
105 Willie Nelson 134 5 1 1 1 1 Rintisan
106 Kenny Rogers 148 3 1 1 1 1 Rintisan
107 The Way (lagu Ariana Grande) 137 15 1 1 1 1 Rintisan
108 Bridgit Mendler 448 16 1 1 1 1 Rintisan
109 Cody Simpson 194 7 1 1 1 1 Rintisan
110 Drake Bell 288 7 1 1 1 1 Rintisan
111 Fiona Apple 150 4 1 1 1 1 Rintisan
112 Lana Del Rey 122 4 1 1 1 1 Rintisan
113 Rebecca Black 228 9 1 1 1 1 Rintisan
114 50 Cent 330 5 1 1 1 1 Sampurna
115 Naima Adedapo 165 2 1 1 1 1 Rintisan
116 René Adler 106 2 1 1 1 1 Rintisan
117 David Odonkor 107 3 1 1 1 1 Rintisan
118 Simon Rofles 134 3 1 1 1 1 Rintisan
119 Gary Cahill 132 4 1 1 1 1 Rintisan
120 Paul Robinson (kiper) 103 3 1 1 1 1 Rintisan
121 David James 182 4 1 1 1 1 Rintisan
122 Robert Green 125 4 1 1 1 1 Rintisan
123 Gary Neville 201 3 1 1 1 1 Rintisan
124 Sol Campbell 207 4 1 1 1 1 Rintisan
125 Jamie Carragher 142 3 1 1 1 1 Rintisan
126 Wayne Bridge 105 4 1 1 1 1 Rintisan
127 Owen Hargreaves 102 2 1 1 1 1 Rintisan
128 Jermaine Jenas 167 6 1 1 1 1 Rintisan
129 Aaron Lennon 125 5 1 1 1 1 Rintisan
130 Michael Owen 213 6 1 1 1 1 Rintisan
131 Dante Bonfim Costa Santos 131 5 1 1 1 1 Rintisan
132 Marcelo Vieira 138 2 1 1 1 1 Rintisan
133 Thiago Silva 143 3 1 1 1 1 Rintisan
134 Dani Alves 133 4 1 1 1 1 Rintisan
135 Philippe Coutinho 118 6 1 1 1 1 Rintisan
136 Willian Borges da Silva 133 3 1 1 1 1 Rintisan
137 Diego Ribas da Cunha 134 2 1 1 1 1 Rintisan
138 Filipe Luís Kasmirski 159 5 1 1 1 1 Rintisan
139 Luiz Gustavo 120 6 1 1 1 1 Rintisan
140 Hernanes 104 6 1 1 1 1 Rintisan
141 Christoph Kramer 103 5 1 1 1 1 Rintisan
142 Robert Huth 147 3 1 1 1 1 Rintisan
143 Dimitri Payet 113 9 1 1 1 1 Rintisan
144 Moussa Sissoko 125 4 1 1 1 1 Rintisan
145 Anthony Martial 116 3 1 1 1 1 Rintisan
146 Patrice Evra 190 3 1 1 1 1 Rintisan
147 Bacary Sagna 159 2 1 1 1 1 Rintisan
148 Hatem Ben Arfa 169 3 1 1 1 1 Rintisan
149 Andrés Iniesta 125 7 1 1 1 1 Rintisan
150 Santi Cazorla 123 5 1 1 1 1 Rintisan

Artikel isi infobox[besut sumber]

Mas, artikel-artikelmu sing isiné mung infobox tulung ndang diisèni tèks ya, soalé inti artikel Wikipédia dudu infobox, nanging tèks ing awak artikel (badan artikel). Infobox mung minangka informasi ringkesan saka kabèh informasi sing kapacak (termuat) ing artikel iku. Sésuk setu kudu wis diisèni awak artikel, yèn ora bakal dibusak. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani rembugan 2 Sèptèmber 2016 05.55 (UTC)

Wilujeng 150an[besut sumber]

Wilujeng 150-an ya Mas. Ampun kesupèn ambegan. :D Cahyo Ramadhani rembugan 15 Sèptèmber 2016 04.29 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.59 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.59 (UTC)

We'd like to hear from you.[besut sumber]

Hi Panganggo:Ardina Barata,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)