Parembugan Panganggo:Apn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sedhèrèk Apn, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Jawa-wiki-21.png
Memulai
Miwiti
  • Panganggo anyar beciké maca pengantar dhisik lan ngisi daftar tetepungan.
  • Isih bingung saka ngendi arep miwiti? Mangga pinarak ing sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel mangga nyoba nggunakaké kothak wedhi.
  • Tulisna profil dhiri panjenengan ing Panganggo:Apn, kaca ruang pribadi iki supaya kita sami tepung lan luwih grapyak semanak karo panjenengan.
  • Mangga diwaca uga Pancapilar sakdurungé nerusaké. Iki Lima pilar sing andhedhasari panjenengan kanggo ngrambah Wikipedia sadonya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
  • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!