Parembugan Panganggo:Aplikasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Aplikasi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.00 (UTC)

Tracy rembugan 09:12, 13 Maret 2011 (UTC)

RE=Mohon Bantuan[besut sumber]

Sama-sama Tuan, semoga semua bermanfaat. Puryono| Pirembagan! 8 November 2013 00.20 (UTC)

Artikel Ke 100.000[besut sumber]

Terima kasih, semangat nyunting untuk menyongsong artikel ke 100.000.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 10 November 2013 02.05 (UTC)

Re:mandheg asring[besut sumber]

Matur sembah nuwun Pak.Laksanakan. Puryono| Pirembagan! 14 November 2013 16.33 (UTC)

Participate in the Ibero-American Culture Challenge![besut sumber]

Hi!

Iberocoop has launched a translating contest to improve the content in other Wikipedia related to Ibero-American Culture.

We would love to have you on board :)

Please find the contest here: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Translating_Ibero_-_America/Participants_2016

Hugs!--Anna Torres (WMAR) pirembagan 10 Mei 2016 13.44 (UTC)

Machine Translation[besut sumber]

I am sorry that I must delete your recent articles due to incomprehensibility, probably because of using machine translation. However, I appreciate so much you effort in increasing the number of Javanese Wikipedia contents. Please let me know if you need any help in your Javanese translation so that your article won't be deleted again. Cheers. :) Wirjadisastra (rembugan) 5 Agustus 2017 01.27 (UTC)