Parembugan Panganggo:Accelform

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, Accelform!

Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa!

Miwiti
Pituduh

Mangga njajal-njajal, awak dhéwé ngentèni sampéyan ndarma kawruh sarana Wikipédia Jawa!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra rembugan 2 Novèmber 2016 10.44 (UTC)