Parembugan Panganggo:118.96.241.197

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pungkasi pangrisakan

Sugeng rawuh ing Wikipedia. Kita seneng menawa akèh wong sing mèlu nyengkuyung ensiklopedia iki. Coba delengen kaca sugeng rawuh yèn arep sinau piyé carané mèlu cawé-cawé.

Suntingan sing ngrusak kaya ta ngisi kanthi sembarangan utawa ngosongaké kaca bisa kaleboaké ing pratingkah vandalisme (ngrusak). Beciké pratingkah panjenengan ora susah diterusaké manèh. Yèn panjenengan tetep nerusaké pratingkah kaya ngono, panjenengan bisa diblokir ora bisa nyunting Wikipedia. Beciké ayo padha bangun gotong royong gawé regengé Wikipedia tinimbang amung ngrusak. Matur nuwun.


Iki kaca parembugané panganggo anonim kang durung gawé akun, utawa kang ora nganggo akuné. Mula, awak dhéwé kudu nganggo alamat IP wujud angka kanggo nglacak dhèwèké. Alamat IP mangkono bisa dianggo sawatara wong. Manawa kowé minangka panganggo anonim lan rumasa yèn ana tanggepan kang ora ilok dieneraké marang awakmu, mangga gawéa akun utawa mlebua log kanggo ngéndhani bingung marang panganggo anonim liyané ing tembé buri.