Parembugan Panganggo:源あきら

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Febri muhnas!

꧌ꦱꦭꦩꦼꦠ꧀ꦢꦼꦥꦲꦺꦮꦶꦏꦶꦥꦼꦝꦶꦪꦲꦨꦼꦱꦃꦙꦧꦃ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 25 Novèmber 2017 03.02 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[besut sumber]

WMF Surveys, 29 Maret 2018 18.19 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[besut sumber]

WMF Surveys, 13 April 2018 01.17 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[besut sumber]

WMF Surveys, 20 April 2018 00.27 (UTC)