Parembugan Naraguna:PL225 Nanik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, PL225 Nanik!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.07 (UTC)

Pras rembugan 13:29, 31 Mei 2011 (UTC)

Sugeng rawuh, PL225 Nanik!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.28 (UTC)

Empu rembugan 13:57, 31 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Kapisan Papat Limpad 2[besut sumber]

Nuwun PL225 Nanik

Ayo Semangat nyunting

Menika Dhaptar Artikel Rintisan Panjenengan : 'Artikel rintisan

  • Gedung Opera Sydney
    • Gambar wis ana
    • Referensi tasih kurang 2 rujukan
    • Interwiki sampun wonten
    • Wikifikasi Sampun wonten lan kedah dipun kembangake.

Konribusi lanjutan

  • Toh
    • Gambar wis ana
    • Referensi nembe 1 kedah ditambah 4 rujukan
    • Interwiki sampun wonten 1 (English) lan kedah ditambah + Kembangake
    • Wikifikasi Kedah dikembangake supadaos jangkep sae lan katah

Menawi sampun dikembangake lan dados artikel ingkang sampurna. Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran I Papat Limpad 2 ing MRIKI.

Cathetan : Pungkasan ngempalake utawa ngajukake artikel pilihan kanggo putaran pertama kompetisi menulis bahasa Jawa Papat Limpad 2, tanggal 31 July 2011.Menawi tanggal ingkang sampun ditetukake mboten ngempalake/ngajukake panitia berhak milih artikel panjenengan lan didadekake artikel pilihan

Matur Nuwun.PL09Puryono rembugan 09:15, 28 Juli 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Halo Nanik, selamat anda lolos ke putaran 2 (Putaran Final). Di putaran final peserta diberi tugas untuk membuat artikel rintisan sebanyak mungkin, tetapi artikel tersebut harus memenuhi kriteria wikipedia (ensiklopedis).

Artikel rintisan :

  1. Artikel harus baru.
  2. Di dalam artikel terdapat 2 rujukan, gambar, wikifikasi, interwiki, kategori.
  3. Satu artikel rintisan minimal 160 kata.
  4. Setiap membuat artikel rintisan diberikan citakan (inuseuntil). Seperti dibawah ini

{{inuseuntil|31 Agustus 2011}}

Ada ketentuan untuk putaran final ini, apabila artikel rintisan yang ditulis peserta sudah mencapai 30 tetapi masih ada beberapa artikel yang masih salah dalam hal teknis dan isi artikel yang menyimpang, atau melebar, peserta tidak diperbolehkan untuk menambah artikel rintisan baru.

Mangga miwiti nyerat artikel rintisan.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 10:41, 3 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran I[besut sumber]

Halo Nanik,

Nilai kompetisi Papat Limpad II putaran I sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 03:04, 6 Agustus 2011 (UTC)

Info basa[besut sumber]

Info basa: Ing artikel Metropolitan opera, USA antara liya:

  • termasuk = kalebu
  • tua = tuwa
  • sedunia.= sadonya
  • dianyari = didandani/dirénovasi?
  • tiap = saben

Matur nuwun.Pras rembugan 09:46, 8 Agustus 2011 (UTC).

Saran Juri pada Putaran 1[besut sumber]

Halo PL225 Nanik

Berikut saran dari juri pada artikel pilihan anda pada putaran I, Gedung Opera Sydney.

Juri 1

  • Gedhung Opera Sydney kuwi ….., manggone ing …..; Gedhung iki …… lan ngengreng;diwenehi pangaji-aji; Gedhung ……. dibukak ….; Payone kaya … layare megar; Gedhung …misuwur minangka ….sijining papan kang onjo ing bab konser ….; …….sadonya; Jembare ……, uga dipondhaseni 588 tembok ....saka lumahe segara.

Juri 2

  • Campuran basa Indonesia, antara liya: atap->payon, terkenal->misuwur, sedunia->sadonya, permukaan laut->lumahing segara, luas->jembar
  • Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener:

cedhake->cedhaké, sijine->sijiné, cacahe->cacahé, akeh->akèh, dening->déning, konser->konsèr, arsitek->arsitèk, rame->ramé, hektare->hèktar, meter->mèter, ambane->ambané

  • Campuran basa krama/ngoko: ora tinemu
  • Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: dipondaseni->nganggo pondhasi,

Juri 3

  • Minim info
  • Struktur bahasa Indonesia

Juri 4

  • Penggunaan kata "kang" relatif berlebihan; perlu diminimalkan.
  • Isi tulisan bisa dilengkapi, misalnya karya monumental yang pernah ditampilkan di gedung ini.

Semoga menjadi masukan untuk artikel pilihan pada putaran final. Nuwun

Nurulbaitirohmah rembuganNurulbaitirohmahNurulbaitirohmah 23:40, 10 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran III Tahap I[besut sumber]

Mbak Nanik,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 4, cobi dipunpirsani Nanik ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Gedung Opera Sydney v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Metropolitan opera, USA dereng wonten dereng wonten dereng wonten dereng wonten dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli Putaran II Tahap I


Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:26, 18 Agustus 2011 (UTC)

Presensi[besut sumber]

Nuwun Mbak Nanaik

Panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 13 Agustus 2011, presensi panjenengan lowok sampun 5 dinten. Sumangga dipun wiwiti malih ndamel artikel rintisan ing putaran II (Pungkasan/FINAL).Menawi ajeng mreksani presensi lan suntingan panjenengan sumangga KLIK TING MRIKI.Matur nuwun.SEMANGAT. PL09Puryono| Pirembagan! 12:03, 18 Agustus 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL) PAPAT LIMPAD II[besut sumber]

Nuwun Mbak NANIK

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:40, 27 September 2011 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran:[besut sumber]

Nuwun Mbak NanikPutaran III Papat Limpad Bar-baran:,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.44 (UTC)