Parembugan Naraguna:Kang Broden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, Kang Broden!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 29 April 2018 02.57 (UTC)

Basa Jawa[besut sumber]

Sugeng dalu @Kang Broden:, basa Jawinipun panjenengan saé. Matur nuwun sampun urun kawruh ing Wikipédia Jawa punika. :) Wirjadisastra (rembugan) 1 Mèi 2018 11.44 (UTC)