Parembugan Naraguna:JV089Yayu/arsip-2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Aturan Papat Limpad Putaran I[besut sumber]

Kula nuwun JV089Yayu

Menika Aturan Papat Limpad Putaran I

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011 nganti tanggal 31 Mei 2011
  • Katantuan Puteran Kapisan Ngawé Artikel Sampurna

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan', ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
  3. Ing Saben akhir kalimat kudu ana rujukan

Peraturan Putaran Pertama:

  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kedua, peserta diwajibake nggawe artikel cacahe 10 artikel sempurna

Sugeng makarya....PL 05 SIGIT rembugan 05:38, 27 Maret 2011 (UTC)


Sugeng rawuh, JV089Yayu!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.35 (UTC)


Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV089Yayu...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 1. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
durung ana artikel 0 0 0 0 0 0 artikel Apokat lan Dhuha boten saged kaetung artikel panjenengan amargi kontribusi panjenengan namung kedik.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL 05 SIGIT rembugan 16:51, 30 Maret 2011 (UTC)

Artikel Kunir asem[besut sumber]

Artikel Kunir asem punika tandha diakritikipun taksih kirang leres, mangga dipriksani malih paugeran diakritik basa jawa.

siapapun dirimu... terima kasih banyak sudah mengingatkan... ^^` JV089Yayu (rembugan) 09:22, 1 April 2011 (UTC)

ngapunten mba yg menulis bukan dirimu tapi kula Smiley.png, kesupen ngetik tandha tilde kaping sekawan. Artikel kunir asem sampun sae nanging tandha diakritkipun taksih kirang leres, e pepet kalih e taling kewolak-walik. Empu rembugan 12:39, 1 April 2011 (UTC)

Rujukan Blog[besut sumber]

Halo Yayu,

Wah artikel Beras kencur sudah bagus ya..terus tingkatkan lagi ya menulisnya. :p


Saya mau mengingatkan bahwa dalam perlombaan ini maupun dalam Wikipedia itu sendiri, tidak diperkenankan untuk mengambil rujukan dari blog, wordpress, multiply, dan lain sejenisnya untuk dijadikan sumber isi karena jenis blog merupakan tulisan yang belum teruji dan susah untuk dipertanggungjawabkan.

Pada artikel kamu itu, di bagian rujukan No. 6, kamu menggunakan salah satu jenis blog, yaitu wordpress, dan itu dilarang, apakah bisa kamu ganti dengan sumber yang lain?


Maturnuwun.

JV400Hendra rembugan 02:27, 1 April 2011 (UTC)


Tolong segera dibenerin ya Yayu.. :D
Maturnuwun. JV400Hendra rembugan 09:24, 1 April 2011 (UTC)

Nggih Mas... ^.^ !!! minta bimbingannya ya... yayu kan pengguna baru... :} JV089Yayu (rembugan) 09:36, 1 April 2011 (UTC)

iya saya akan bantu dengan senang hati kok asal kamu mau kerja keras dan pantang menyerah. Jadi sekarang yayu ganti ajah sumber itu dengan sumber yang lain, karen blog itu tidak diperkenankan.
Maturnuwun. JV400Hendra rembugan 11:39, 1 April 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Nuwun sewu, JV089Yayu. Maturnuwun sampun semangat nyunting. Saran kemawon, menawi mendhet rujukan saking setunggal sumber langkung sae nggunakake rujukan berulang. Artikel Kunir asem sampun kula koreksi kedik, mangga pirsani ing ngriki bentenipun. Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 08:02, 2 April 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Nuwun sewu, JV089Yayu. Maturnuwun sampun semangat nyunting. Saran kemawon, menawi mendhet rujukan saking setunggal sumber langkung sae nggunakake rujukan berulang. Artikel Kunir asem sampun kula koreksi kedik, mangga pirsani ing ngriki bentenipun.

Tambahan malih menawi mendhet artikel saking internet langkung sae diparingi judhul kados artikel panjenegan, menika benetenipun.Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 08:05, 2 April 2011 (UTC)

Halo Mbak Yayu. Saya ikut sumbang saran juga ya. Interwiki untuk artikel Kunir asem perlu merujuk ke artikel yang sama pada bahasa lain (yaitu artikel Kunir asem juga), jadi jika disambungkan ke artikel Jamu menjadi kurang tepat. Apabila tidak ada yang serupa saat ini ya tidak apa-apa. Atau bisa juga dibuatkan di Wikipedia bahasa lain itu artikel Kunir asem-nya. Demikian Mbak, terima kasih dan tetap semangat :) JV500Ichsan rembugan 03:17, 3 April 2011 (UTC)

Cara damel rujukan berulang[besut sumber]

Tuladhane kaya ning artikel Kunir asem kang wis ta benerke sebagian. Coba klik ing kene, nuwun...Semangat nyunting...PL 05 SIGIT rembugan 17:09, 3 April 2011 (UTC)

Gula abang[besut sumber]

Artikel Gula Jawa sampun wonten. Mangga dipun gabung, awit sampun langkung lami wonten. Meursault2004ngobrol 10:50, 4 April 2011 (UTC)

:Nggih, Matur nuwun Smiley.png JV089Yayu (rembugan) 13:11, 4 April 2011 (UTC)
Ugi matur nuwun mbak sampun linaksanan. Meursault2004ngobrol 07:17, 5 April 2011 (UTC)

saran[besut sumber]

JV089Yayu, artikel Beras kencur sampun sae, kula namung ngedit Chathetan suku saking artikel menika, lajeng maringi judul artikel saking internet ingkang dipunginakaken dados rujukan. bentenipun dos mekaten. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 11:20, 5 April 2011 (UTC)

re saran[besut sumber]

sanpun kula benerke.mriki.PL 05 SIGIT rembugan 11:52, 5 April 2011 (UTC)

OoooowaLaaaah.....!!! :D
q kuRang teLiti,suWun Mas...Smiley.png
JV089Yayu (rembugan) 12:00, 5 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap II[besut sumber]

Kula nuwun JV089Yayu...

menika hasil Patroli Babak 1 tahap II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 9 April 2011 11. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Beras kencur v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Jamu sinom v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kunir asem v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Cabe puyang v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Uyup-uyup v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Pahitan v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kudu laos v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kunci suruh v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Gula Jawa 2 v - v - - Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Kedhawung 1 - - - - - Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 13:15, 9 April 2011 (UTC)

re alih[besut sumber]

Nuwun sewu artikel Salam (tetanduran) sampun kula alihke ting artikel Salam (tanduran) kanthi cara #REDIRECT Salam (tanduran) menika dipun serat ing kaca artikel Salam (tetanduran). Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 21:34, 12 April 2011 (UTC)

Re Alih[besut sumber]

sami-sami... Semangat nyunting...PL 05 SIGIT rembugan 15:47, 13 April 2011 (UTC)

Mas, nuwun sewu...

nyuwun pirsa, namung ngedit utawa nyunting artikel ingkang sampun wonten sakmenika angsal nggih Mas...? JV089Yayu (rembugan) 16:00, 13 April 2011 (UTC)

Pareng mawon, nanging artikel menika tesih artikel rintisan (tesih kedhik ukara nipun, dereng jangkep referensi, gambar, kategori, interwikinipun). Ampun nyunting artikel peserta sanes.PL 05 SIGIT rembugan 16:17, 13 April 2011 (UTC)

 He..he..he..mangertos Mas.. Smiley.pngJV089Yayu (rembugan) 16:23, 13 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 09:34, 17 April 2011 (UTC)

Gambar[besut sumber]

Nuwun sewu mbak Yayu, yen ngunggah gambar kudu nyebut sumbere. Yen njupuk saka situs liya (ati-ati mirsani hak ciptane, lan kudu nyebut url asale). Paling apik diunggah ning Commons ben ana sing mriksa hak ciptane.

Upama saka wikipedia basa liya carane ketik {{saking|id}}, utawa {{saking|id}}. Yen saka wiki basa inggris {{saka|en}}.

Asile bakal katon kaya ngene: {{saka|id}} {{saking|id}} {{saka|en}} Matur nuwun. Pras rembugan 00:51, 18 April 2011 (UTC)


Kanggo para kadang peserta kompetisi nulis "Papat Limpad" disuwun yen ngunggah gambar ing commons wae aja ing wikipedia jv, kanthi tetimbangan:

  • Ing commons ana pangurus sing mligi ngecek hak cipta gambar, dadi ngurangi bebaya nglanggar hak cipta
  • Gambar sing diamot ing Commons bisa langsung dianggo ing situs wiki liyane, tanpa perlu ngunggah maneh.

Matur nuwun. Wilujeng nyunting. Pras rembugan 02:03, 18 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 16:05, 18 April 2011 (UTC)

Kayu putih[besut sumber]

Info basa kanggo artikel Kayu putih:

  • bengkak = abuh,
  • minyak = lenga,
  • musim = mangsa,
  • nguap = nguwab,
  • abu-abu = klawu,
  • sakit = lara

Matur nuwun, muga migunani. Pras rembugan 22:44, 18 April 2011 (UTC)

Semangat Nyunting[besut sumber]

Kula nuwun JV089Yayu

Artikel Panjenengan sampun sae sedaya. Mangga langkung semangat nyunting.

Kersane mlebet katergori kontributor aktif banget panjenengan kedah nyunting kaping satus utawa luwih jroning sasasi.

Semangat Nyunting....Wilujeng makarya...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 05:42, 22 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap III[besut sumber]

Kula nuwun JV089Yayu, artikel panjenengan sampun sae, cacahipun ugi sampun kathah. Artikel ingkang sampun panjenengan serat langkung sae dipunrepeke malih. Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

menika hasil Patroli Babak 1 tahap III

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 24 April 2011 22. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Beras kencur v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Jamu sinom v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kunir asem v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Cabe puyang v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Uyup-uyup v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Pahitan v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kudu laos v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kunci suruh v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Gula Jawa v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kedhawung v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kayu putih v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Selasih v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Salam (tanduran) v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Mrica v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Majakani v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Temu putih v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 13:42, 24 April 2011 (UTC)

Beras Kencur[besut sumber]

Halo Yayu,

Artikel Beras kencur sampun sae, namun ada beberapa perbaikan yang saya telah lakukan antara lain dalam hal penulisan rujukan. Ingin lihat? silakan klik disini. Tetap semangat.Smiley.png JV400Hendra rembugan 11:41, 24 April 2011 (UTC)

Gambar[besut sumber]

Yayu, hati hati dalam penggunaan gambar. Berdasarkan apa yang kamu masukkan di Commons, kamu mengakui gambar tersebut sebagai milik kamu sendiri. Lihat Dalam keterangan lisensi diutarakan, "Saya pemilik hak cipta dari gambar ini", padahal gambarnya diambil dari blog Diaz Hibel yang dipublikasikan pada bulan November 2010. Ini pelanggaran hak cipta. Bisa tidak memasukkan gambar yang memang betul milikmu sendiri, atau sudah dilepas oleh yang punya untuk digunakan? Karena kalau tidak, dan dipasang tanpa ijin di situs lain, hitungannya seperti "mencuri" atau pembajakan. Siska.Doviana rembugan 14:12, 24 April 2011 (UTC)

Gambar Ing Commons[besut sumber]

Halo Yayu,

Saya melihat kamu sering mengunggah gambar di Wikimedia Commons, itu terlihat dari kontribusi kamu disini. Tetapi kalau saya boleh kasih masukkan, jika ingin mengunggah gambar di Wikimedia Commons, jangan lupa menambahkan [[Category:Papat Limpad]] saat mengisi keterangan gambar / mengunggah gambar ya.


Smiley.png


Tetap Semangat dan Selamat Berjuang...


Salam,


JV400Hendra rembugan 02:34, 25 April 2011 (UTC)


Nah gitu dong..heheheh
Tetap semangat dan berjuang
Biggrin-smiley.svg
JV400Hendra rembugan 09:16, 25 April 2011 (UTC)

patroli[besut sumber]

Sampun kula beneerke. mangga pirsani ing [ngriki]. Nuwun..PL 05 SIGIT rembugan 23:05, 25 April 2011 (UTC)

rujukan blog (tidak boleh)[besut sumber]

Halo Yayu,

Saya sedang patroli artikel nih, tidak sengaja melihat artikel kamu Jinten ireng. Disitu saya menemukan kalau salah satu rujukan yang kamu pakai masih menggunakan blog yaitu rujukan nomor 4. Sekedar mengingatkan kalau di dalam Wikipedia ataupun khhususnya kompetisi Papat Limpad ini, seseorang dilarang uuntuk menggunakan blog sebagai bahan rujukan untuk artikelnya. jadi kalau saya boleh saran, tolong diganti rujukannya dengan sumber yang lain atau memilih untuk menghapusnya.


Maturnuwun.


Tetap semangat dan berjuang..


Biggrin-smiley.svg


JV400Hendra rembugan 00:30, 28 April 2011 (UTC)


Sami-sami Mba Yayu..
Semangaaaattt.... Biggrin-smiley.svg


JV400Hendra rembugan 01:49, 28 April 2011 (UTC)


hahaha..bos apa aku???wkwkwkw

Biggrin-smiley.svg

aku hanya pelatih panitia yang membantu panitia Papat Limpad dan kompetisi ini..hehehehe

Smiley.png

JV400Hendra rembugan 02:01, 28 April 2011 (UTC)


Yaudah deh Amien semoga jadi BOS..hihhihihi
Smiley.png


Wah lagi semangat 45 ya??baguuusss..Symbol thumbs upcolor.png Siiip..!


JV400Hendra rembugan 02:17, 28 April 2011 (UTC)


Wah ikhlas banget kalau do'anya jadi BOS mah..amien ya robbal alamin...Smiley.png

Wah siap 24 jam deh kalau mau mah bimbingannya.. {{Bsmile{{

Awas yaa kalau saya temui rujukan blog lagi di artikel kamu, nanti saya sentil..hehehehe

Biggrin-smiley.svg

Kalau ada yang mau ditanyain, monggo Smiley.png


JV400Hendra rembugan 02:30, 28 April 2011 (UTC)


Hehehehe..becanda kok..ya gak lah..masa iya aku nyentil,,aku kan baik hati dan tidak sombong, suka menabung..Biggrin-smiley.svg
lagian kan udah gede masa iya masih disentil...heheheh
Enak gak nulis di Wiki?

JV400Hendra rembugan 02:42, 28 April 2011 (UTC)


Syukur deh kalau memang itu yang kamu dapet..Symbol thumbs upcolor.png Siiip..!

iya daripada ngabisin waktu yang gak jelas, mendingan "berbagi" ilmu dan nambah pahala lewat Wikipedia.

Jangan pernah takut untuk mencoba.. Practice makes perfect

JV400Hendra rembugan 02:58, 28 April 2011 (UTC)


Hehehehe..ya gak nyentil kok cuma nyubit.. Biggrin-smiley.svg
Saya kan gak galak...hehehehe
JV400Hendra rembugan 03:12, 28 April 2011 (UTC)

Sukses yaa dan semangat...semoga menang... Smiley.png

Kalau Menang traktir saya yaa.. Biggrin-smiley.svg

JV400Hendra rembugan 00:58, 29 April 2011 (UTC)

kopi luwak[besut sumber]

Sampun kula pindah,Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 12:16, 30 April 2011 (UTC)

menawi saged artikel wedang kopi kalih tuwuhan kopi dipunsunting malih, isinipun keliru cobi pirsani interwikinipun. Menika interwiki wedang kopi en:coffee, lan menika tuwuhan kopi en:coffea. Empu rembugan 13:12, 30 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap IV[besut sumber]

Kula nuwun JV089Yayu, artikel panjenengan sampun sae, cacahipun ugi sampun kathah. Artikel ingkang sampun panjenengan serat langkung sae dipunrepeke malih. Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

menika hasil Patroli Babak 1 tahap IV

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 2 Mei 2011 28. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Beras kencur v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Jamu sinom v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kunir asem v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Cabe puyang v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Uyup-uyup v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Pahitan v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kudu laos v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kunci suruh v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Gula Jawa v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kedhawung v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kayu putih v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Selasih v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Salam (tanduran) v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Mrica v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Majakani v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Temu putih v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Kabupatèn Brebes ‎ v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Wayang Pancasila 1 - v v - - (artikel dereng sempurna)mangga dipunlajengaken
Bengawan Solo (lagu) v v v v v v (artikel sempurna)Semangat nyunting
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 18:06, 2 Mei 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo para peserta Papat Limpad, kurang sesasi meneh putaran I rampung, mangga njangkepi artikel ingkang dereng jangkep, Réferènsi,Gambar, Kategori, Wikifikasi,Interwiki, lan Diakritik dipunjangkepi. Ampun supe ngirim setunggal artikel unggulam marang panitia, kangge penilaian juri.Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 03:48, 3 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun,

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Ayo artikel sing durung semurna dijangkepi....

Onigiri cheerleader.gif

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 05:10, 5 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV089Yayu

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Panjenengan dereng setor artikel, ngenjang tgl 22 mei wates akiripun. Mangga dipunpilih artikel panjenengan lan disetoraken teng mriki. Menika Daftar aertikel panjenengan. Empu rembugan 14:35, 21 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:55, 29 Mei 2011 (UTC)

Gambar untuk artikel Bengawan Solo (lagu)[besut sumber]

Halo Yayu,

Saya melihat bahwa gambar pada artikel Bengawan Solo (lagu) yang merupakan artikel pilihan kamu terhapus oleh Wikimedia Commons karena teridentifikasi tidak bebas hak cipta. Saya menyarankan untuk menggantinya dengan yang baru agar artikel tersebut menjadi artikel sempurna.


Maturnuwun.  Hendra Coat of Indonesia.pngngobrol 19:35, 30 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:59, 31 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 04:33, 7 Juni 2011 (UTC)

gambar artikel[besut sumber]

Yayu, nuwun sewu...artikel panjenengan kathah ingkang gambaripun dihapus commons delingker....cobi dipun cek...Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 10:34, 29 Juni 2011 (UTC)

artikel rintisan[besut sumber]

berikut jumlah artikel rintisanmu...klik disini, dicek saja gambarnya yang dihapus sama delingker. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 10:51, 29 Juni 2011 (UTC)

Gambar Ekliptika[besut sumber]

Mbak Yayu, apakah Gambar:Garis-Ekliptika-Bumi-Bulan-copy.png ini memang diambil dari kapanlagi.com? JV500Ichsan rembugan 11:36, 29 Juni 2011 (UTC)

Kalau begitu mungkin lebih baik bila di bagian ringkesan bisa ditambahkan keterangan & pranalanya, sehingga jelas bagi orang lain yang mempertanyakan (karena bukan karya asli kita sendiri). Ini saya berikan contohnya di bawah. Juga jangan lupa ditanda-tangani (beri empat gelombang) ya. Terima kasih, JV500Ichsan rembugan 12:11, 29 Juni 2011 (UTC)

Karya sing kamungkinan ana hak cipta saka: http://clubbing.kapanlagi.com/showthread.php?t=113550. Gambar iki asalé saka situs www.kapanlagi.com, wis diparengaké dienggo ing Wikipedia déning redhaksi situs www.kapanlagi.com kanggé nyebarké kamajuan èlmu pengetauan sing migunani, sebab gambar kang bébas hak ciptané ora isa ditemokaké.


Iya, sebaiknya gambar-gambar yang mungkin berhak-cipta lainnya yang pernah Mbak Yayu unggah di jv.wikipedia.org dapat dilengkapi dengan keterangan & pranala asalnya, biar jelas. Sebaiknya yang mengunggahnya yang menambahkan keterangan tersebut. Dari sisi kepentingan Wikipedia, kalau sudah ada gantinya (karya yang bebas hak-ciptanya di Commons) maka gambar-gambar tersebut nanti bisa diganti. JV500Ichsan rembugan 13:17, 29 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Yayu Daulati,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta gugur jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:40, 3 Juli 2011 (UTC)

Nyunting Bareng[besut sumber]

Nuwun Mbak Yayu

Nanti Rawuh Nggih di Waroeng Nonggkrong (pertigaan sekaran) kiri jalan arah RUMAH SUSUN MAHASISWA Jam 01.30 tanggal 9 juli 2011 acara ,yunting bareng Papat Limpad.Kita Tunggu.Salam.PL09Puryono rembugan 03:34, 9 Juli 2011 (UTC)

20 Besar[besut sumber]

Ayo Semangat, panjenengan sampun mlebet ting 20 besar ing tethandingan nulis ing Wikipedia Basa Jawa.Ampun kesupen artikel kerjasamanipun kalian artikel Pilihan.Sugeng Nyunting.Salam Wiki.PL09Puryono rembugan 13:43, 16 Juli 2011 (UTC)

Artikel Rintisan Putaran II[besut sumber]

Halo Yayu...menika rekap artikel rintisan panjenengan ing putaran II ngantos tanggal 21 Juli 2011. Mangga klik ing ngriki.

Ampun supe nyunting artikel gabungan. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 06:28, 21 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:15, 21 Juli 2011 (UTC)

pindhah yoyo padi[besut sumber]

Artikel Yoyo Padi tak pindhah tumuju Surendro Prasetyo. sumangga dipriksa WP:PMAA. suwun.

ang rembugan 08:04, 25 Juli 2011 (UTC)

Nuwun sewu Yu, carane nglebetake artikel pilihan menika kados pundi nggih? matur nuwun Sugeng Nyunting.. JV015Chafid rembugan 16:20, 25 Juli 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 3 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  3. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  4. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  5. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (30%), jumlah artikel rintisan (40%), maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 09:29, 1 Agustus 2011 (UTC)

Saran putaran III[besut sumber]

Mbak Yayu, namung ngelingake, njenengan samenika sampun mlebet putaran final, dados menika panitiya radi teliti ing artikel rintisan para peserta. Mangga dipunkoreksi malih artikel-artikel rintisan ingkang sampun jenengan serta ing putaran III menika. Menawi taksih wonten tembung-tembung kang dereng trep. Menawi ing putaran III menika njenengan sampun nyerat 30 artikel rintisan, nanging taksih wonten artikel ingkang tesih salah, panjenengan boten pareng nyerat artikel rumiyen saderenge artikel njenengan bener. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:46, 2 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran II[besut sumber]

Halo Yayu,

Nilai kompetisi Papat Limpad putaran II sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 02:56, 6 Agustus 2011 (UTC)

Saran Putaran III inuse[besut sumber]

Mbak Yayu, kersane mangke panitiya gampil anggenipun matroli, mangga artikel rintisanipun diparingi inuse. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 15:56, 7 Agustus 2011 (UTC)

Artikel kosong[besut sumber]

Mbak Yayu, namung ngelingake, njenengan samenika sampun mlebet putaran final, dados menika panitiya radi teliti ing artikel rintisan para peserta. Mangga dipunkoreksi malih artikel-artikel rintisan ingkang sampun jenengan serta ing putaran III menika. Artikel:

Artikel punika tesih dereng Jangkep.

Menawi taksih wonten tembung-tembung kang dereng trep. Menawi ing putaran III menika njenengan sampun nyerat 30 artikel rintisan, nanging taksih wonten artikel ingkang tesih salah, panjenengan boten pareng nyerat artikel rumiyen saderenge artikel njenengan bener. Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 06:32, 8 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran III Tahap I[besut sumber]

Mbak Yayu,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 6, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Kelly Clarkson v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Hilary Swank v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Kirsten Dunst v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Aaron Kwok v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Andy Lau v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Ang Lee v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Daniel Dae Kim v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Daniel Wu v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Denise Ho dereng wonten v dereng wonten v dereng wonten dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Dominique Hourani v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Donnie Yen v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Gigi Leung v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Gillian Chung v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Anita Mui dereng wonten v v v v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Gong Li v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Jacky Cheung v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Jay Chou v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Michelle Reis dereng wonten v v v v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Magie Denise Quigley dereng wonten v v v v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Maggie Cheung dereng wonten v v v v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli Putaran III Tahap I

MBAK YAYU, KAMU TIDAK BOLEH MEMBUAT ARTIKEL BARU SEBELUM KAMU MEMPERBAIKI ARTIKEL-ARTIKELMU. KALAU KAMU MASIH MEMBUAT ARTIKEL BARU DAN TIDAK MEMPERHATIKAN PERINGATAN DARI PANITIA, MAKA KAMU AKAN DIGUGURKAN

Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

re busak artikel pelatihan[besut sumber]

Sing wis kadung ya ra popo, cithakan rapekna artikel pelatihan mung oleh dibusak dening panitia. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 04:23, 14 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:34, 18 Agustus 2011 (UTC)

inuseuntil[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Yayu.Tumut dipun teliti malih ing babagan "inuseuntil" artikel Film, panjenengan njerat 31 Juli,sumangga dipungantos 31 Oktober 2011.Matur Nuwun PL09Puryono| Pirembagan! 13:05, 25 Agustus 2011 (UTC)

Mbak Yayu sampeyan nyerat inuseuntil ngantos tgl 31 September kamangka wulan September menika namung ngantos dumugi tgl 30...nuwunJV057PANGESTIKA pirembagan 13:18, 6 September 2011 (UTC)

Bintang Wiki[besut sumber]

Selamat, Anda memang layak mendapatkan Bintang...!

Biography Barnstar.png BintangWiki Biografi
"BintangWiki Biografi" dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik biografi tokoh, wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

Sugeng makarya.  Ihda  Crown.png rembugan 04:40, 19 September 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Yayu

Éling-éling

Putaran katelu pungkasan tanggal 10 Oktober 2011 ( 15 DINA MANEH )

Menika Artikel panjenengan ingkang dereng kalebet artikrl rintisan (dereng dados):

  1. Restu Triandy
  2. Ayu Ratna
  3. Etta Herawati
  4. Budi Rahardjo
  5. Dennis Adhiswara
  6. Cheche Kirani
  7. Delia Ecoutez
  8. Indri Satria Putri
  9. Dea Mirella
  10. Dharma Oratmangun
  11. 3 Diva
  12. Dian Khrisna
  13. Diana Nasution

Sumangga dipun kembangake lan menawi ajeng mrekasani dhaptar artikel panjenengan sumangga TING MRIKI.Wilujeng nyunting lan semangat nggih..Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 10:06, 24 September 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL)[besut sumber]

Nuwun Mbak YAYU

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:35, 27 September 2011 (UTC)

Artikel rintisan dereng dados[besut sumber]

Semangat mbak Yayu

Nuwun sewu,panjenengan sampun ndamel artike rintisan kanthi : 201 artikel rintisan (dadi) uga 9 artikel rintisan durung dadi lan kedah dikembangake malih kayata:

  1. Restu Triandy
  2. Etta Herawati
  3. Diana Nasution
  4. Dewi Hughes
  5. Dhea Anissa
  6. Dimas Aditya
  7. Dina Olivia
  8. Dimas Anggara
  9. Delon Tio

Sumangga dikembangake, tasih wonten 11 dinten malih..ayo semangat. PL09Puryono| Pirembagan! 08:07, 29 September 2011 (UTC)

5 Artikel Rintisan Durung Dadi[besut sumber]

Sukses Mbak Yayu

Kedah dipunkembangake 5 artikel rintisan ingkang dereng dados:

  1. Restu Triandy
  2. Etta Herawati
  3. Diana Nasution
  4. Dimas Aditya
  5. Dimas Anggara

Lan perlu diperatekake ugi ing babagan absen uga artikel rintisan ingkang sampun dados dipun koreksi malihKlik Ting Mriki dhaptar kontribusi panjenengan.Wilujeng Nyunting. PL09Puryono| Pirembagan! 15:32, 1 Oktober 2011 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran[besut sumber]

Nuwun Mbak Yayu,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.38 (UTC)

Ulem (Undangan) Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenang[besut sumber]

Ulem

Nuwun Wiyosipun,

Panitia Papat Limpad Semarang,angantu-antu keparingipun rawuh panjenengan wonten ing.Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenenang,mbenjing ing:

Dinten :Kamis Wage

Surya kaping :13 oktober 2011

Wekdal :08.00-rampungan

Papan :ing Panggung Kabukak,Fakultas Bahasa Seni UNNES.

Wasana sanget Panitia Papat Limpad ing pangajeng-ajeng mengah rawuh sedaya paserta Papat Limpad I lan Papat Limpad II.

Matur Nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 10 Oktober 2011 22.53 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mbak Yayuk lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Oktober 2011 00.06 (UTC)