Parembugan Naraguna:212.69.12.78

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng rawuh wonten ing Wikipédia basa Jawi!

Panjenengan sampun miwiti mbesut wonten ing kanthi saé. Kita saranaken panjenengan damel akun (account) piyambak lan migunaaken wonten ing besutan-besutan salajengipun.

Panjenengan panci saged mbesut ing Wikipédia tanpa mlebet log (login), nanging damel akun wonten untungipun. menawi panjenengan sampun damel akun sadèrèngipun, panjenengan saged ngaktifaken kothak "Gawé supaya panggah mlebu log" sadèrèngipun mlebet log, kanggé mlebet kanthi otomatis.

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem naragina ingkang taksih énggal ing Wikipédia:

Kagem napakastani satunggalipun pesen ing papan parembugan, kados kaca puniki, ketik ~~~~ (tanda gelombang/tilde kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan kraos sekeca ing Wikipédia Jawi. Suwun!

Puryono| Pirembagan! 18 September 2012 19.34 (UTC)


Iki kaca parembugané naraguna anonim kang durung gawé akun, utawa kang ora nganggo akuné. Mula, awak dhéwé kudu nganggo alamat IP wujud angka kanggo nglacak dhèwèké. Alamat IP mangkono bisa dianggo sawatara wong. Manawa kowé minangka naraguna anonim lan rumasa yèn ana tanggepan kang ora ilok dieneraké marang awakmu, mangga gawéa akun utawa mlebua log kanggo ngéndhani bingung marang naraguna anonim liyané ing tembé buri.