Parembugan:Wringin, Bandawasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

tolong di lengkapi kalau serius mau mengurus rakyat

Punapa ingkang dipunjangkepi? Kaliyan nyuwun tulung mas/mbak/bapak/ibu, menawi nyerat ing kaca punika mbokbilih saged mawi basa Jawi. Suwun. Meursault2004ngobrol 17:32, 4 Januari 2007 (UTC)