Parembugan:Wong Minang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Punapa mboten langkung jangkep dipun serat Tiyang Minangkabau? Meursault2004ngobrol 23 Oktober 2011 13.32 (UTC)

Bab irah-irahan artikel punika sampun dados pawicanten ing panjang wonten ing id wiwit taun 2006. Sumangga manawi badhé karembag malih. Pras pirembagan 24 Oktober 2011 00.11 (UTC)

Sumangga saged pak, wiwitanipun kula bingung badhe milih irah-irahanipun JV015Chafid pirembagan 24 Oktober 2011 04.15 (UTC)