Parembugan:Wektu Indonésia bagéyan Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wanci Nusantara Iring Kulon[besut sumber]

Kula naté mireng pambiwara lumantar towa masjid ing Yogyakarta bilih Waktu Indonesia Bagian Barat dipunjawakaken dados Wanci Nusantara Iring Kilèn. Cahyo Ramadhani rembugan 7 Sèptèmber 2016 10.59 (UTC)