Parembugan:Tales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pindhah[besut sumber]

katone luwih becik dipindhah menyang talas wae. ang pirembagan 5 Juni 2012 09.28 (UTC)

Sarujuk. Banjur diwènèhi intro sawetara. Meursault2004ngobrol 5 Juni 2012 09.47 (UTC)

kaleksanan. suwun mas. ang pirembagan 5 Juni 2012 09.55 (UTC)

sami-sami. Meursault2004ngobrol 5 Juni 2012 09.57 (UTC)

lah, jebul wis ana tales. piye jal? ang pirembagan 5 Juni 2012 09.59 (UTC)

Digawé pangalihan waé lan isiné dilebokaké tales. Nanging ora usah dibusak, supaya aja digawé manèh artikelé. Meursault2004ngobrol 5 Juni 2012 10.17 (UTC)

Isi wis tak pindhah menyang Tales. Tracy pirembagan 7 Juni 2012 19.02 (UTC)