Parembugan:TTA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mèlu urun rembug, sakjané artikel iki ngamot babagan teknologi kang anané isih arang-arang banget ing Wiki Basa Jawa. mBokmanawa bisa dikategorèkaké menyang artikel kang kudu dialihbasa dhisik, lan diprayogakaké marang penulis lan pengguna liyané kanggo ngréwangi alih basa. Yèn jroning wektu tartamtu isih tetep waé, nembé dibusak. Matur nuwun Pras 23:59, 15 Januari 2008 (UTC)