Parembugan:Setatus konservasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pertalan status konsèrvasi[besut sumber]

Status konsèrvasi spesies pertalan basa Jawané kang becik kepiye nggih?

  • Ing basa Inggris: Extinct, Extinct in the Wild, Critically Endangered, Endangered, Vulnerable, Conservation Dependent, Near Threatened, Least Concern,
  • Ing basa Indonésia: Punah, Punah di alam liar, Kritis, Terancam, Rentan, Tergantung konservasi, Hampir terancam, Beresiko rendah.

Matur nuwun, JV500Ichsan rembugan 07:38, 27 April 2011 (UTC)

Urun sithik:
  • Extinct = cures?, sirna?, musna?, tumpes?
  • Extinct in the wild = Sirna ing alam bébas?,
  • Critically endangered = Kritis?,
  • Endangered = Jroning bebaya?,
  • Vulnerable = Ringkih?,
  • Conservation Dependent = Gumantung konsèrvasi?,
  • Near Threatened = Kurang aman?,
  • Least Concern = Aman?

Pras rembugan 15:56, 27 April 2011 (UTC)

Matur nuwun, sementawis Cithakan:Taxobox/species sampun dipunpertal mekaten. Namung tembung Ringkih/Spesies ringkih esih kirang pas? Salam, JV500Ichsan rembugan 06:16, 28 April 2011 (UTC)

Alternatif kanggo ngganti "ringkih" mbokmanawa "mutawatiri". Sinambi nunggu pamrayoga para kanca sauntara tak ganti ing infobox ya, mengko yen ketemu tembung sing luwih pas bisa diganti maneh.Pras rembugan 15:21, 7 Juni 2011 (UTC)