Parembugan:Sastra Jawa-Sunda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mangga digagas manèh apa suntingan panjenengan iki layak ora. Ing ngisor iki kapacak log pambusakan saka kaca iki 125.163.77.15 (tanpa tapak asma lan ora log in).

Log pambusakan: 05:21, 14 Agustus 2008 Pras (Wicara | sumbangan | blokir) mbusak "Sastra Jawa-Sunda" ‎ (isiné mung arupa: 'ĀṆṛÖŘŠŤÃ' (lan siji-sijiné sing nyumbang yaiku '124.195.6.121')). Kaca dibusak amarga isiné mung tembung 'ĀṆṛÖŘŠŤÃ'. Sumangga menawa arep ngisi sing bener, diprayogakaké log in dhisik, déné yèn durung kagungan akun mangga gawé akun dhisik. Kita seneng banget yèn akèh sing mèlu nyengkuyung.Pras 22:11, 10 Januari 2009 (UTC)