Parembugan:Sadhel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info basa:

tergantung -> gumantung

dinggo -> dianggo

Tembung irah-irahan ing ukara pambuka ora susah ditulis kaping pindho, tuladha: Sadhel yaiku ... lan sabanjuré. Matur nuwun. Pras rembugan 08:03, 15 April 2011 (UTC)