Parembugan:Perang ing Kurukshetra

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Miturut pangertos kula ing basa Jawi Kurukshetra menika kaserat Kurusétra, ing basa Jawi Kina kaserat Kurukṣétra. Meursault2004ngobrol 21 Januari 2018 21.30 (UTC)Wangsuli[wangsuli]