Parembugan:Perang ing Kurukshetra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Miturut pangertos kula ing basa Jawi Kurukshetra menika kaserat Kurusétra, ing basa Jawi Kina kaserat Kurukṣétra. Meursault2004ngobrol 21 Januari 2018 21.30 (UTC)