Parembugan:Pentakosta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sajatiné miturut KBBI sing resmi iku Pantekosta. Meursault2004ngobrol 16 Agustus 2016 13.27 (UTC)