Parembugan:Pendidikan formal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Miturut bausastra tembung dhidhik utawa ndhidhik ana. Alternatifé ya tembung pawulangan. Dadi judhule arep takganti saka pendidikan formal -> pandhidhikan formal. Meursault2004ngobrol 24 Juni 2012 12.41 (UTC)