Parembugan:Panumpes ing Srebrenica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pembantaian iku basa Jawané apa ya? Sawetara iki takpindhahé dadi Génosida Srebrenica waé ya. Meursault2004ngobrol 2 Mei 2012 12.23 (UTC)