Parembugan:Pagawéan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

aku lagi sadhar yen ana artikel iki. jan-jane, artikel iki nek di wikilink nang basa inggris, mlebune apa? proffesion, job (role), utawa occupation ? ang rembugan 13:49, 31 Agustus 2010 (UTC)

Kayané luwih cedhak karo ing id Pekerjaan, sing dibédakaké karo profesi (Profession.Kepriyé apiké mas? Pras rembugan 13:56, 31 Agustus 2010 (UTC)
kadosipun panci makaten. suwun, pak. ang rembugan 14:18, 31 Agustus 2010 (UTC)