Parembugan:Pacar banyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pacar banyu = terjemah bebas saka Pacar air? Mbokmenawa luwih trep migunakake jeneng kang umum miturut basa jawa : Kembang pacar.
Nuwun.
Ganyong pirembagan 30 Agustus 2012 22.18 (UTC)