Parembugan:Ostenrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aku maca ing bukuné Poerwadarminta yèn tibaké Austria iku jaman biyèn ing basa Jawa jenengé yèn ditulis Ustenrik. Kepriyé yèn tak-owahi irah-irahané? Meursault2004ngobrol 23:47, 21 April 2008 (UTC)

Nami Ostenrik[besut sumber]

Nami Ostenrik kapanggih wonten pundi Mas Cahyo? Sanadyan mboten patiya bènten kaliyan Ustenrik. Meursault2004ngobrol 27 Agustus 2016 15.54 (UTC)

Wonten sastra.org, Pak, kanthi tembung kunci "Ostênrik" (éjaan lawas). Katingalipun punika langkung umum tinimbang "Ustênrik", apa déné "Austria". Cahyo Ramadhani rembugan 27 Agustus 2016 16.12 (UTC)

Matur nuwun Mas. Tembung Austria menika rak ngéblat basa Indonésia. Meursault2004ngobrol 27 Agustus 2016 16.28 (UTC)

Menika rak saking basa Walandi Oostenrijk, menawa pocapanipun langkung celak Ustenrik, menawi seratanipun Ostenrik. Meursault2004ngobrol 27 Agustus 2016 18.39 (UTC)