Parembugan:Now You See Me (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Perlu dipertal[besut sumber]

Sugeng siyang Pak Igho, kula sampun maca artikel niki. Ing perangan "Ringkesan" paragraf 3 lan 4 sapunika taksih ngagem bahasa Indonesia. Mangga sapunika digantos ngagem basa Jawa. Menawi wonten kangelan mangga saged tanglet kaliyan kula.Matur nuwun.Danangtrihartanto (rembugan) 19 Juni 2017 06.33 (UTC)