Parembugan:Najis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dospundi menawi artikel menika dipunlebetaken ing artikel Najis? Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 24 Juni 2012 15.17 (UTC)

Jinis najis sampun kula gabung dhumateng najis. Matur nuwun. Tres pirembagan 15 Desember 2012 16.06 (UTC)