Parembugan:Mengi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bédané asma karo bengèk iku apa ya? Meursault2004ngobrol 9 November 2011 11.41 (UTC)

'Bengek' iku manawa basa Indonésia mas (ing kamus Purwadarminta lan kamus Yogya ora ana lémané, nanging ing KBBI ana), yèn basa Jawa sing ana ya iku 'mengi' utawa 'mengguk'. Pras pirembagan 9 November 2011 21.35 (UTC)

OK. Matur nuwun pak. Meursault2004ngobrol 10 November 2011 17.07 (UTC)