Parembugan:Malam (dat)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nyuwun kaakuraken kaliyan artikel malam, ing babagan istilahipun.
Nuwun.
Ganyong pirembagan 9 September 2012 22.29 (UTC)

Maturnuwun mengko tak dandani, jan jane ing en ana rong rupa yaiku beeswaxutawa malam tawon lan wax utawa malam.Pras pirembagan 9 September 2012 23.46 (UTC)