Parembugan:Makunouchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mbak @JV06Nofi Andari:

Mbak, niki artikel Makunouchi dereng wonten rujukanipun. Mangga dilengkapi supados sarujuk kalih paugeranipun. Minimal cacahinipun kalih nggih, Mbak. Matur nuwun. :)

Mia.