Menyang kontèn

Parembugan:Madurodam

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Tembung 'ekshibisi' takkira luwih becik diowahi dadi 'paméran' waé. Kepriyé mbakmas? Salam. Meursault2004ngobrol 08:01, 2 Agustus 2011 (UTC)