Parembugan:Métz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pangeran virtual[besut sumber]

Pamrayoga: Tembung "pangeran vitual" iku ditujokake marang para uskup. Yen dienggo "para uskup ingkang dados panguwaos" utawa "para uskup punika" mungkin luwih gampang dimangerteni. Naval Scene pirembagan 10 April 2013 10.38 (UTC)

Re-Diskusi Métz[besut sumber]

Matur nuwun mas Naval awit koreksianipun, kawitanipun kula ugi radi "kéder" pados istilah sanes kangge istilah Pangeran Virtual niku mas, matur nuwun sanget mas Naval mangke kula gantos. Smiley.png Chafid pirembagan 10 April 2013 10.45 (UTC)