Parembugan:Ki Ageng Séla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sèwu, apa beciké kaca iki diganti irah-irahané dadi "Ki Ageng Séla" (pasang aksara)? Naval Scene pirembagan 31 Mei 2012 10.36 (UTC)

Aku sarujuk. Sebab tokoh iki ora nduwé 'éjaan asli' ing tulisan Latin. Meursault2004ngobrol 31 Mei 2012 12.16 (UTC)