Parembugan:Kertak Baru Ilir, Banjarmasin Tengah, Banjarmasin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Judul iki ojo diowah dadi Kertak Anyar Ilir, iso gawe bingung karo kelurahan sing jenenge Kertak Hanyar ing Kab. Banjar. Sabudis wicara 06:22, 19 November 2009 (UTC)