Parembugan:Kadhaton Potala

Page contents not supported in other languages.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

dhuwur=inggil

petir=bledhèg

Matur nuwun. Pras pirembagan 22 November 2012 04.25 (UTC)

Tembung astana[besut sumber]

Tembung 'astana' ing basa Jawi sampun dipunenggé kanggé mastani istana ing basa Indonésia. Astana ing basa Jawi tegesipun pasaréyanipun para waris utawi kerabat kulawargi ratu. Meursault2004ngobrol 25 November 2012 01.53 (UTC)