Parembugan:Jagaraga, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

jogorogo[besut sumber]

kulo bade matur yen kendal puniko wates sisih kidul ipun jogorogo

Kendal kang pundi? Meursault2004ngobrol 05:41, 18 April 2008 (UTC)