Parembugan:Honggari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Honggari[besut sumber]

Jeneng iki wis dianggo ing terbitan basa Jawa taun 1900an, salah sijiné kalawarta Kajawèn. Cahyo Ramadhani rembugan 27 Agustus 2016 06.00 (UTC)

Sampun leres[besut sumber]

Sampun leres Mas @Jadinegara, Hongaria dados Honggari boten prelu dipunwangsulaken, kalebet ing kategori. Cahyo Ramadhani rembugan 13 Sèptèmber 2016 13.26 (UTC)

Ho hinggih mas @Cahyo Ramadhani, matur sembah nuwun. Kula malah boten patiya mirsani wawu. Tukijorembugan 14 Sèptèmber 2016 00.31 (UTC)