Menyang kontèn

Parembugan:Gula abang

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Digabung karo Gula Jawa. Wis ana luwih dhisik. Meursault2004ngobrol 07:33, 4 April 2011 (UTC)