Parembugan:Gesang Martohartono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa artikel iki kacampur antara ngoko lan krama. Meursault2004ngobrol 07:21, 8 April 2011 (UTC)

Leres Mas Revo, niki badhé pun damel ngoko sedanten punapa krama sedanten nggih? Wau sekaliyan maca, kula sekedhik pasang aksara. Tracy rembugan 17:11, 29 April 2011 (UTC)

Kula kinten awalipun mawi ngoko, dados ngoko kemawon. Lajeng ugi kathah ngokonipun katingalipun. Meursault2004ngobrol 20:15, 29 April 2011 (UTC)

Irah-irahan asmanipun sampun leres dereng nggih, sanès Gesang Martåhartånå.? Empu rembugan 22:36, 29 April 2011 (UTC)