Parembugan:Alga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Parembugan:Ganggang)
Jump to navigation Jump to search

Beciké judhulé ganggang utawa alga ya? Tak deleng ana 2 kategori, kategori ganggang lan kategori alga. Nyuwun pamrayoga, matur nuwun. Tracy pirembagan 2 November 2011 16.15 (UTC)

Miturut WBI: 'Istilah ganggang pernah dipakai bagi alga, namun sekarang tidak dianjurkan karena dapat menyebabkan kekacauan arti dengan sejumlah tumbuhan yang hidup di air lainnya, seperti Hydrilla."
Dadi takkira alga waé. Sebab uga ana tembung ganggang sing tegesé béda. Salam. Meursault2004ngobrol 2 November 2011 16.29 (UTC)

Sarujuk diganti jeneng dadi alga (eh.. ing en kok jamak algae ya?). Mengko kategori bisa ditata manèh. Saliyane iku ganggang iku basa jawane "ganggeng" (kamus Yogya). Matur nuwun.Pras pirembagan 2 November 2011 21.38 (UTC)

Nuwun sewu, irah-irahan Ganggang sampun kula pindhah dateng Alga.Matur nuwun PL09Puryono| Pirembagan! 2 November 2011 22.26 (UTC)