Parembugan:Clark Wissler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng sonten Mas Faris Jamal, sapunika maksudé tembung "catu" napa nggih?
Nuwun. Danangtrihartanto (rembugan) 16 Oktober 2017 10.10 (UTC)

Teges tembung "Catu"[besut sumber]

Salam, Mas Danang, teges catu ing basa Indonesia ya iku "pembagian".

Suwun.

FarisJamal (rembugan) 16 Oktober 2017 10.31 (UTC)