Parembugan:Candhi Cetha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing basa Jawa kudu ditulis Candhi Cetha. Sakjané wis ditulis ing intro kaya mengkéné. Meursault2004ngobrol 28 November 2012 05.33 (UTC)