Parembugan:Bosnia lan Hèrcégovina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kula kinten irah-irahan menika sampun dipun-gantos "Bosniya lan Hércegowina" awit menika kirang limrah. Kajawi wonten sumberipun ing aksara Latin. Kalebet ugi nami-nami sajinis kadosta Indonésia, India lan sp. Pancèn leres gugusan swara ia mboten wonten ing basa Jawi, nanging menika nami lan tembung-tembung silihan, sanès tembung asli basa Jawi. Meursault2004ngobrol 20 November 2015 09.43 (UTC)

Bosnia lan Hércegovina mawon inggih Pak? Kula namung nyalin mawon saking artikelipun jalaran kala wingi reresik kula boten pati nitèni éjaan. Bosnia lan Hércegovina punika nduwèni sawetara kategori sing éjaané werna-werna dados kula pilih satunggal ingkang sampun katulis wonten ing artikelipun. Cahyo Ramadhani pirembagan 20 November 2015 10.29 (UTC)

Inggih matur nuwun Mas. Panganggé Jadinegara ingkang ngéwahi kula tingali. Meursault2004ngobrol 20 November 2015 11.51 (UTC)