Menyang kontèn

Parembugan:Basa walikan Malangan

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

mas karo mbak kabeh, sepurane lek bosoku rada kasar, maklum arek malang gak iso alus hehehe... tentang artikel iku aku seneng pol bahasa walikan akhire dibahas, tapi ono beberapa kata boso jowo sing diwalik dalam bahasa Indonesia, contone : beli dadi ukut (guduk ileb) karo nasi dadi oges (guduk isan). tapi matur nuwun mas, mbak sing wis berbaik hati ngulas bahasa kebanggaan arek Malang, suwun dan mugo2 iso dadi koreksi

Teguh Rachmad Handoyo