Parembugan:Basa Aukaans

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cacahé tembung kurang[besut sumber]

Pak @KolomonggoBaru:, artikel iki cacahé tembung kudu ditambahi amarga ora ngancik saorané 100 tembung. Cacahé tembung artikel iki sajaké wis mèpèt 100 tembung, ya iku 94 tembung. Matur nuwun. :) Wirjadisastra (rembugan) 21 April 2017 06.20 (UTC)

Sampun njih...:) Matur nuwun