Parembugan:Basa Afar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Busak[besut sumber]

Mas @Bennylin, iki dibusak sik ya? Wirjadisastra (rembugan) 13 Juni 2017 04.03 (UTC)

OK. Bennylin (ꦒꦸꦤꦼꦩ꧀ꦩꦤ꧀)